Litt ny stil

Med tid og stunder endrer vi alle stil, og noen ganger kan det kanskje være mer drastisk enn andre ganger. Jeg har i den siste tiden blitt mer og mer opptatt av den minimalistiske og har for alvor åpnet øynene for hvor vakkert nordisk design er. Ikke det at det er noe som helst galt med den stilen jeg hadde. Jeg tror jeg alltid har likt denne stilen. Og med tanke på at jeg selv ønsker å bli en møbeldesigner, så har stilen blomstret og jeg jobber med å få huset slik jeg villa det. Dette er selvfølgelig en lang prosess som vil ta tid, men jeg tror det vil gi huset et løft og virkelig få det til å se fantastisk ut. Er det ikke viktig at man kan slappe av og bli inspirert hjemme? For meg er det viktig å føle en ro og harmoni når jeg er hjemme, så dette er nok grunnen til at jeg har startet litt i alle kanter her hjemme. Stua har den siste uka fått en liten ommøblering og ny taklampe, og jeg elsker det Gleder meg til jeg skal pusse opp hele stua, men det blir ganske lenge til. Det viktigste i et hjem er at man føler seg hjemme, så om det er en stilforandring som må til så er det viktig. Jeg merker jeg begynner å bli mer husvarm, eller jeg føler at hjemmet har det preget jeg vil. Jeg har i lang tid slitt med å finne taklamper som jeg synes er fine og som i tillegg har en så ikke altfor høy prislapp. Jeg har leita og leita og tenkt, finnes det virkelig ingen fine, enkle og bare reine taklamper? Humm…problemet var som sagt ikke lampene, men at jeg hadde sett på feil lamper. For jeg har jo nå innsett at jeg elsker designlamper  Håper dere som har fulgt meg så langt vil fortsette å følge meg, for jeg lover at det fortsatt kommer til å bli spennende innlegg, men kanskje på en litt annen måte ?

thumb_dsc_4119_1024
thumb_dsc_4114_1024
thumb_dsc_4111_1024
thumb_dsc_4112_1024
thumb_dsc_4113_1024

thumb_dsc_4108_1024
thumb_dsc_4109_1024
thumb_dsc_4110_1024
thumb_dsc_4105_1024
thumb_dsc_4106_1024
thumb_dsc_4102_1024
Har det ikke blitt fint? :D Jeg er så fornøyd med lampa i taket, skal få kjøpt meg 2 til slik at det blir en klynge som henger i litt forskjellige høyder. Akkurat nå er det litt lite lys i stua, men det er litt koselig også :D Nyt resten av dagen, jeg har startet på prosjekt soverom, så dere skal få se bilder av det etterhvert :D

Del:

Legg igjen en kommentar