Litt nytt til kjøkkenet

Hei og god kveld :)

Her står alt bra til, armen er fortsatt vond og hoven, og jeg går snart inn i min fjerde uke som sykemeldt. Som den rastløse personen jeg er så er dette en liten utfordring, men jeg prøver å ta lunsjer, fikse ting og møte folk jeg ikke får tid til å se ellers. Så det er hyggelig og kanskje noe jeg også har litt godt av. Vi har alle litt godt av å koble av noen ganger og bare få tilbake fokuset etter en stressende periode. Jeg har trua på at jeg er tilbake i jobb igjen neste uke, fordi nå trenger jeg å få tilbake normal døgnrytme igjen :P

Jeg får ikke gjort noe i huset om dagen, men pusler litt rund og får rydda litt og slikt. Så derfor er det lite jeg får vist frem, men jeg tenkte å begynne å vise frem litt hva som har skjedd her i huset. Det har jo skjedd mye her siden jeg flytta inn.

Men kjøkkenet har fått litt nytt. Jeg elsker dette rommet og føler det har gitt huset et helt nytt løft. Fortsatt litt småtterier som er igjen, vann og lys feks, men det kommer :)


Har det ikke blitt fint? Jeg er så stolt og gleder meg til jeg kan si at det er 100% ferdig :D

Del:

Legg igjen en kommentar