Lykt av glass steiner

Hei og god kveld :)

Endelig fikk jeg tatt meg en frikveld fra arbeidet i leiligheten og har fått kost meg med et lite prosjekt :D Jeg kom for en stund siden over en superkul idé på Pinterest og fant ut at jeg måtte teste den ut. Husker dere disse glass steinene som man brukte til pynt mye før? Eller bruker man det kanskje ennå? De kan kjøpes med forskjellige farger, og jeg hadde selv noen liggende i en skuff hjemme. Trodde neppe jeg skulle klare å få brukt de til noe, men det gjorde jeg. Wow sjekk den lykta da, og det utrolig kule lyset den gir.

img_3654.jpeg
Lekker ikke sant <3 ?

Dette trenger du:
Et glass // glass steiner // limpistol eller annen blank lim

Slik gjør du:
1. Fest glass steinene rundt glasset. Her kan du bruke annen type lim som ikke vil bli så synlig på.

img_3636.jpeg

img_3638.jpeg

img_3640.jpeg

img_3639.jpeg

img_3645-1.jpeg

img_3647.jpeg

img_3651-1.jpeg

img_3653.jpeg

img_3650.jpeg

Utrolig kul den ble :D Superenkel å lage, så om du har noen slike pynte steiner liggende som du ikke bruker så er det bare å finne de frem :D Nå skal jeg ut å gå på ski en tur :)
Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar