Makeover av gammelt nattbord

Hei og god mandags morgen ;)
Siden jeg nå har ryddet og gjort alt klar på gjesterommet fant jeg ut av at det var på tide at gjestene mine også skal få nattbord. Min mor skaffet for en stund siden et gammelt og lekkert et til meg, dette trengte sårt litt maling og pussing. Så i helga dro jeg det ned fra loftet og bestemte meg for å male døra i en kul turkis farge og resten hvitt :D Første strøk er tatt, så her er noen bilder :D

IMG_2889-0.jpg
IMG_2891-0.jpg
IMG_2893.JPG
IMG_2913.JPG
IMG_2915.JPG
IMG_2914.JPG
Så i dag er planen å ta andre strøk og legge på voks :D Jeg elsker prosjekter som gir resultater så raskt og maling er alt som skal til :D Nå skal jeg komme meg på jobb, så nyt dagen <3
Og følg med, for i dag kommer det flere nyheter i nettbutikken, kanskje et lite tips til dere som har noen gaver igjen ;)

Del:

Legg igjen en kommentar