Maling av dører inne

Hei igjen :)

For en stund siden startet jeg på prosjektet male dører inne :) Dørene inne var beige når jeg flyttet inn her og det er ikke den fineste fargen synes jeg , men det var heller ikke noe jeg prioriterte å gjøre noe med rett etter at jeg flyttet inn.
Men etter at soverommet ble malt blått, passet ikke helt den beige døren inn. Jeg ønsket derfor å male en mørk dempet farge som stod i stil med den blå fargen. Valget ble selvfølgelig den den mørkegrå fargen S 7500-N, eller aske som den heter.
Jeg er utrolig fornøyd og glad for at jeg sjanset og malt dørene såpass mørke. Dessverre bare en dør som er ferdig malt i gangen, jeg går på antibiotikakur etter den spikeren jeg klarte å tråkke på forrige uke. Derfor det er lite liv her inne fra meg nå, fordi jeg ikke får gjort noen ting, og tilbringer mye tid på sofaen :P Jaja sånn går det noen ganger, men foten er bedre :)


Ble det ikke bra? Veggene i gangen skal selvfølgelig få en oppgradering og jeg gleder meg til å bli ferdig med dette :D Nyt resten av søndagen og ferien for dere som har det. Vi blogges <3

Del:

2 comments

  1. Hei!
    Hva heter fargen du har på døra og veggen???
    Kjempe fint!!

    1. Hei Christina :) Tidenes seineste svar fra denne kanten, beklager så mye. Fargen heter aske og er helt nydelig :D

Legg igjen en kommentar