Makeover av kommode

Hei :)

Siden jeg flyttet inn i leiligheten min for fem år siden har jeg hatt en brunsvart kommode på soverommet og den har passet perfekt inn med kleskapet jeg har. Men nå som jeg skal flytte til noe nytt og den etter mange år har fått synlig slitasje så tenkte jeg å gi den en liten makeover. Er ikke det ganske snilt? Det er liksom så lite som skal til. Jeg har også kjøpt noen råstilige håndtak fra Biltema som jeg tror vil sette prikken over ién :D Jeg har fortsatt ikke helt bestemt meg hvor denne kommoden skal stå i det nye huset, men regner med det vil finne sin plass med tiden :)

img_4319.jpg
img_4322.jpg
img_4320.jpg
img_4328.jpg
img_4374.jpg
img_4375.jpg
img_4373.jpg

Ble den ikke lekker? :) Disse fine håndtakene var det ei venninne av meg som viste meg, og jeg synes de var så fine og elegante. Gøy å gi ting en liten makeover. Nå skal jeg komme meg på trening før jeg skal pakke litt mer :) Her er alt i rute og jeg har nesten pakket ned alt som kan, så da er det bare å nyte tiden i verdens fineste leilighet :)
Ha en fortsatt fin kveld <3

Del:

Legg igjen en kommentar