Makeover av loppis lampe

Hei :)

Loppis er noe jeg synes er utrolig gøy, og der kan man finne mange gamle skatter som bare med en enkel ting kan bli til noe helt nytt. Det er jo dette som er helt genialt og som gjør at vi den dag i dag er så opptatt av gjennbruk. Hvorfor kjøpe nye fancy ting, når man kan kjøpe ting på loppis som man enkelt kan gjøre om til sin egen stil. For om man først kjøper en ting i butikken, så koster det ofte litt, og da vil man ikke forandre på det eller «ødelegge» det med en gang. Så om du liker en litt hjemmekoselig stil med litt sjel, så er det perfekt å starte med noen enkle loppis prosjekter.

Jeg har lenge hatt en stygg gulvlampe i stua, men har ikke klart å finne noe som kan erstatte den siden den lyser så godt og er smal. Ja dere vet sikkert åssen lampe det er, de klassiske med lysrør som lyser opp og en sånn arm. Kanskje dårlig forklart. Men de koster ofte lite på Skeidar og Bohus, men ser ikke så fine ut. Og nå etter 4 år så har denne lampa på en måte fått en knekk på midten, så den står skeivt til alle kanter og jeg venter vel egentlig på at den ligger på gulvet når jeg kommer hjem en dag. Så da fant jeg ut at jeg skulle finne meg en på loppis og gi den en liten makeover. Foten var det lett å finne, siden den så slitt og sliten ut fikk jeg den for 30 kr og var fornøyd med det. Men så startet den store letinga, etter en skjerm som var hvit og ganske plain. Og det skal jeg love deg er vanskelig, for de fleste har jo sånne tråder, blonder, blomstermønster osv. Men, så var jeg på loppis for 2 uker siden, rett borti gata, og det første jeg ser er en hvit skjerm akkurat slik jeg ønsket meg. Så nå er jeg en lykkelig eier av både lampefot og skjerm.

Men lampefoten var som jeg nevnte stygg, med masse gris på seg og i gull. Jeg fikk min bror til å se over at den ikke var brannfarlig, for han har utstyr til det. Også sprayet jeg foten et par runder med den sorte sprayen, og resultatet ble helt fantastisk :D  Råstilig lampe som endelig har kommet i hus <3

IMG_9130.JPG
IMG_9134.JPG
IMG_9133.JPG
IMG_9135.JPG
IMG_9137.JPG
IMG_9141.JPG
IMG_9139.JPG
IMG_9143.JPG
Ble den ikke fin? Jeg digger kontrasten mellom det sorte og det hvite. Siden foten i seg selv er så kraftig med få former, så passer fargen perfekt. Jeg vet ikke helt jeg, men jeg tror jeg begynner å like å blande sort med hvitt, for kontrasten blir så fantastisk kul :)

Jeg har veldig lyst til å høre hva DU liker med bloggen min? Jeg prøver hele tiden å dele varierte prosjekter, men det å høre hva dere liker best er virkelig god motivasjon for meg. Det er noe jeg hadde satt ekstra stor pris på nå i disse eksamenstider.

Ha en fortsatt nydelig kveld<3
Legg gjerne igjen en kommentar og lik innlegget, da blir jeg så glad :D

Del:

Legg igjen en kommentar