Makeover av Mac med kontaktplast

Hei og god lørdag :) Håper alle har hatt en fin dag til tross for at det forferdelig som skjedd i Paris i går. Jeg ble selv sittende oppe halve natten å følge med på tv. Utrolig skremmende og grusomt det som har skjedd :( Jeg sender alle gode tanker til alle i paris <3

I våres slang jeg meg på marmorplast trenden og la marmorplast på skrivebordet mitt. Utrolig genialt for å friske opp et kjedelig bord, benk osv. Mulighetene er mange, og det er endel som har gjort dette på macen/pc´en sine også. Dette var også min plan, men det ble liksom bare med tanken. Siden jeg ventet så lenge har det kommet flere kule varianter av kontakplasten, og et besøk på Panduro sørget for en ny favoritt. Den passer helt perfekt til snekkeren i meg ;)  Jeg laget også en M som skal representere Mittlilleprosjekt :D Wee gøy å kunne gjøre så enkle og raske forandringer :D

thumb_DSC_2658_1024
thumb_DSC_2672_1024
Kult ikke sant? :D

Det du trenger er:
Kontaktplast // Tapetkniv (liten er en fordel) // Pappbokstav // linjal

Slik gjør du:
1. Vask overflaten du skal legge plasten på grundig

IMG_2156.JPG
2. Klipp til et stykke kontaktplast som er litt større enn området du skal dekke.

IMG_2157.JPG
3. Fest folien i et hjørne og jobb deg utover, bruk gjerne linjalen for å fjerne all luft.

IMG_2162.JPG
4. Kutt til folien som blir til overs med en tapetkniv. Her er det viktig å være kjempe forsiktig med kniven så man ikke kutter seg.

IMG_2159.JPG
IMG_2158.JPG
IMG_2161.JPG
 5. Du kan selv velge om du vil kutte til eplet i midten eller ikke, her krever det utrolig tålmodighet og at du er super forsiktig så det ikke blir riper. Lag kutt i plasten, men ikke helt gjennom, og bruk neglen til å løsne og fjerne plasten.

IMG_2164.JPG
IMG_2169.JPG
Mitt eple ble ikke helt perfekt, men på avstand så ser det superfint ut :) Og det går kanskje ann å lage en papir mal av eple og skjære det ut av plasten før du tar den på for så å feste plasten  :) Øv deg gjerne på noe som ikke er så farlig med :D

thumb_DSC_2664_1024
thumb_DSC_2663_1024
thumb_DSC_2672_1024
thumb_DSC_2670_1024
thumb_DSC_2668_1024
Hva synes du? Jeg er suuuper fornøyd og veldig spent på hva jeg skal finne på med resten av plasten. Nå må jeg løpe i dusjen, for jeg skal snart i bursdag til i venninne på jobben som blir 25 år i dag :) Bare en uke til jeg selv fyller, shit tiden går sååå fort :D I morgen blir det iallfall litt jobbing med noen juleprosjekter og litt annet småtteri :D Ha en nyyydelig kveld <3

Ta gjerne en titt innom nettbutikken min :D –>

Del:

Legg igjen en kommentar