Makeover Ikea tv-benk

Hei og hopp :)

For en herlig dag, en av mine gode venninner har fått en liten baby jente i dag og jeg har endelig landet et prosjekt jeg har jobbet med i 3 mnd. Jepp jeg har ikke bare jobbet med eksamen i det siste, men masse annet også, og da er det ekstra gøy og stas når det blir noe av. Dere får selvfølgelig være med på prosessen, så det er bare å glede seg for jeg tror det blir veldig bra :)

I dag har jeg gitt Ikea tv-benken min en liten makeover, og det var faktisk alt som skulle til for at den skulle få samme preg som resten av møblene mine. For når du starter å lage egne møbler så sier det seg selv at man ikke kan lage alt på en gang. Ja jeg drømmer selvfølgelig om ny tv-benk. Haha jaja er vel slik når man virkelig elsker å bygge egne møbler. Så i dag fant jeg frem noen av den andre restplankene etter mitt første konsollbord, og her er resultatet :D

IMG_9535.JPG

Dette trenger du:
1. Planker (15 cm x 1,5 cm), drill, skruer, sag, beis (Jotun Pure interiørbeis fargen drivved), malekost, tommestokk og byant

Kottene er kjøpt på Kid for en stund siden  og heter drivved knapper.

Slik gjør du:
1. Kappe til 4 planker på 120 cm (15 cm x 1,5 cm)
2. Beis de med Jotun Pure interiørbeis fargen drivved
3. Skru de fast i toppen og sørg for at avstanden på kantene er lik på alle sider

IMG_9529.JPG
IMG_9531.JPG
IMG_9532.JPG
IMG_9530.JPG
IMG_9539.JPG
IMG_9535.JPG
IMG_9541.JPG
IMG_9542.JPG
Og alt blir mer stas med ny drill <3

IMG_9538.JPG
Ble det ikke fint? Jeg synes det ble en helt ny benk jeg <3. Rett å slett genialt å gi møblene en liten makeover om man er lit lei av de. Og knottene ble byttet ut for lenge siden, men er i samme stil som beisen på plankene.

Nå får jeg jobbe litt videre med ullkuleteppet før det er kvelden :) Skal teste ut en ny metode og se om det går raskere. Ha en fortsatt nydelig kveld, følg meg gjerne på Insta: Mittlilleprosjekt :) Natta <3

Del:

6 comments

 1. Hei! Utrolig fine møbler og interiør du lager :-) Kjempefin blogg du har – jeg blir veldig inspirert og motivert til å prøve ut noe selv :-D Jeg har tenkt å lage et stuebord likt som du nå har gjort med TV bordet ditt, men lurer på hvilke planker du bruker? Har de et spesielt navn? :-p
  Pusser du planene med tanke på å ikke få «flis i fingeren» hehe.
  Håper på svar :-) :-)

  1. Hei Kristin, så utrolig hyggelig å høre :D Gøy at du blir inspirert og motivert til å prøve selv :D Plankene jeg brukte på toppen av tv-benken er grove og har mye kvister osv, brukes ofte i kledning på hus (ofte skjult i veggen), vet ikke helt hva de heter. Men dimensjonen er: 15 cm x 1,5 cm og jeg kjøpte mine på Maxbo :) ja Kan være smart å pusse lett over med et fint pussepapir, for å unngå å få flis i fingeren:) Masse lykke til :D

   1. Tusen takk for svar :-D Da skal jeg på plankejakt i dag, hehe ;-)

    1. Bare hyggelig, masse lykke til med plankejakt og ha en super torsdag :)

 2. Heisann.ble innspirert over dine flotte prosjekter.kan jeg spørre om hvilken beis du har brukt på plankene til tv bordet?

  1. Hei Ann Iren :) Så utrolig hyggelig å høre og gøy at du ble inspirert :D Selvfølgeig kan du det, den beisen heter Jotun Pure interiørbeis, fargen drivved :)

Legg igjen en kommentar