Maling av dører i huset

Hei og god onsdag :)

Jeg nevnte for dere at jeg skulle male dørene i huset, noe jeg har startet på for en stund siden, og nå er endelig den første døra ferdig :D Nye håndtak er også på plass, for jeg er rett å slett ikke noe faan av fake gull :) Hvite dører ser mye renere ut enn brun grå som jeg hadde ;)

I morgen setter jeg snuta innover mot Oslo, for så å dra videre til Danmark på fredag :) Det blir igjen tur med tante, og jeg skal bruke en langhelg på å se på vakker og nydelig design, og bare slappe av litt :) Jeg tror bloggen blir liggende igjen hjemme, mest fordi macen er så tung og teit å drasse med seg på tur. Men jeg skal ta masse bilder og vise frem til dere når jeg kommer hjem :)

img_5841.jpg

img_5842.jpg
img_5840.jpg
img_5839.jpg
Tips og forklaring på hvordan du kan fornye dører med maling kan du lese om HER!

Her kan dere både se forskjellen på dørene og at jeg fortsatt har noen igjen å male ;) Dette er ikke en jobb jeg stresser med, men heller en jobb som skal tas over tid :) Jeg skal også designe en tv-benk jeg har fått bestilling på til neste uke, så gled dere :) Nå har jeg fått tilbake bordsaga pappa låne, eller det er hans, så da er det vel egentlig jeg som låner den. Så nå skal møbelproduksjonen starte igjen, bare en liten kort ferie for å lade batteriene. Vi blogges <3 Tusen takk for at dere fortsatt følger meg og min drøm <3

Del:

3 comments

  1. Hei!
    Dørene ble jo som nye :-) Kan du si noe om hvordan du gikk frem, for eksempel grunning, pussing, type maling/kost/rull, antall strøk? Malte du dem «hengende» altså på hengslene? Jeg har noen dører jeg vurderer å skifte ut, da jeg innbller meg at det blir en for stor jobb å male selv i forhold til å få et bra resultat. Hva mener du? Er det enkelt å få til?
    God tur til Danmark!
    Beste hilsen Trine.

    1. Hei Trine :) Tuuusen takk, så koselig å høre :D Helt enig med deg, det var virkelig ikke mer en nye håndtak og litt maling som skulle til :) Jo det kan jeg gjøre, tenker jeg burde få til å skrive et lite innlegg om det til uka ;) Tusen takk, ha en strålende helg når den tiden kommer :D

Legg igjen en kommentar