Maling av gammel kiste

Hei og god morgen :D
Jeg fikk for en stund tilbake en råstilig gammel kiste min mor hadde fått tak i til meg. På torsdag fant jeg frem kalkmalingen og gav den et lite nytt løft ;) Det kule er at den er malt eller beiset med noe som gjorde at det ser ut som den er krakelert. Utrolig kul og stilig effekt. Jeg skal selvfølgelig pusse for å gjøre looken ennå mer slitt og rustikk, men det får vente til plussgradene er her. Så her er noen bilder av prosessen så langt.

img_3474-1.jpeg
img_3476-1.jpeg
img_3480.jpeg
img_3481.jpeg
img_3482.jpeg
img_3485.jpeg
img_3486.jpeg
img_3487.jpeg
T
ror dere ikke den kommer til å bli stilig? <3 Jeg gleder meg til å finne en plass til den :D Nå skal jeg ut å sanke inn litt skatter, noen gamle dører og vinduer skal hentes :) Jeg skal prøve å få tatt litt bilder underveis i kulda. Nyt dagen <3

Del:

Legg igjen en kommentar