Maling av grunnmuren

Hei :)

Håper alle har en fin påske og koser seg masse. Her bruker jeg tiden på hvile og oppussing, må jo slappe litt av mellom slagene. Helt siden i fjor høst bestemte jeg meg for å male grunnmuren mørkere grå, jeg elsker jo som dere sikkert har fått med dere kontraster. Så derfor var valget lett når jeg skulle velge farge. Men siden vinteren kom tenkte jeg at det var smartere å vente med å male muren til nå. Planen var å gjøre dette når jeg hadde fri i påsken, men været satte fort en stopper for det, så jeg måtte slenge meg rundt å male litt tidligere enn jeg hadde tenkt. Men nå er jeg nesten ferdig med 2 strøk og resultatet er fantastisk fint :D Nå mangler det bare nye utelamper som gjør at huset ser mer moderne ut, så begynner det å ligne på noe på utsiden også. Terrassen til leiligheten har blitt vasket og skrapet, så her venter jeg på varmere vær så jeg kan få beiset. Deilig at ting begynner å se ferdig ut, selv om det er utrolig mye igjen.


Ikke sant fargen passet huset mye bedre? Jeg elsker den, fargen heter aske og fargekoden er s 7500-n :) Nå skal jeg komme meg ned i leiligheten for å prøve å få ferdig et par rom :) Utrolig mye man får gjort når man har fri hele dagen. Ha en fantastisk fin påskeaften alle sammen <3

Del:

Legg igjen en kommentar