Maling av konsollbord

Hei og god kveld :D
Vet dere hva? I dag har jeg gått på ski, utrolig gøy og deilig å komme igang med den sesongen. Så jeg satser på litt kaldere vær, så det kan bli en fin vinter :D Men dere husker sikkert konsollbordet jeg jobber med? Nå har det fått et strøk med maling og et med krakelering. For å få frem effekten, så skal jeg ta det siste strøket med maling nå. Også skal jeg skru sammen i morgen :D Så da skal jeg vise frem det ferdige resultatet før jul, og det vil selvfølgelig komme en oppskrift på krakelering og på konsollbordet :)

IMG_3129.JPG
IMG_3126.JPG
IMG_3147.JPG
IMG_3131.JPG
IMG_3132.JPG
Begynner å se bedre ut nå? Wee dette er så gøy :D Jeg gleder meg allerede til det neste prosjektet og er spent på hva jeg skal gå løs på da :D Men nå skal jeg først få dette ferdig ;)
Ha en fortsatt fin kveld :D <3

Del:

Legg igjen en kommentar