Maling av skoskap

Hei :D
Jeg går utifra at de fleste nå har fått med seg at jeg har gitt boden min både system og en makeover. Men etter å ha malt alle hyllene og veggene grå, passet ikke Ikea skoskapet mitt i sortbrun inn lenger. Så da bestemte jeg meg for å male det også i grå :D Det har vært perfekt vær for malingsarbeid i dag, så da var det bare å finne frem malekosten mens jeg så på sporten. Koselig og gøy :D

img_3454-1.jpeg
Ble det ikke fint? :D Nå går det i et med veggen, og det er så stilig <3

Det du trenger er:
Lady wonderwall maling (tåkedis) // heftgrunning // rulle

Slik gjør du:
1. Mal et strøk med heftgrunn, dette er for at malingen skal feste seg bedre og bli mer jevn.
2. Mal 2-3 strøk med malingen du skal bruke
3. La det tørke

img_3441.jpeg
img_3444.jpeg
img_3445.jpeg
img_3443.jpeg
img_3446.jpeg
img_3448.jpeg
img_3447.jpeg
img_3458-1.jpeg
img_3456-1.jpeg
img_3453-1.jpeg
img_3454-1.jpeg
Så enkelt kan det gjøres, og det går jo så fort :D Jeg digger prosjekter som tar kort tid og hvor man kan se resultatet raskt.
I morgen skal jeg kjøpe verktøytavle som skal henge over skoskapet. Jeg har lenge hatt alt verktøyet mitt i en kurv, men det er ikke alltid så lett å finne noe. Nå skal det virkelig bli system på alt i boden :D
Ha en fortsatt fin kveld, jeg skal ut å måke litt før jeg skal sove.

Del:

2 comments

  1. Så utrolig fint det ble :D Tåkedis er utrolig flott farge :D

    Ha en fin uke.

    -Veronika

    1. Tusen takk Veronika :D Ja ikke sant, den er nydelig <3 Takk, ha en nydelig uke du også :D

Legg igjen en kommentar