Maling og interiør på badet

Hei :)

Jeg har som mange av dere vet malt flisene på veggene på badet mitt. Dette valgte jeg å gjøre fordi de lyseblå flisene som var der når jeg flyttet inn ikke var så fine. De ble etter vasking, pussing, grunning og 3 strøk med maling hvite og rommet ser nå mye mer åpent og lyst ut :D En ting som er viktig å huske på når man skal male fliser på badet er at man burde velge en maling med glans i seg, ellers vi rommet bli veldig flatt og ikke så levende som det blir med originale fliser. Jeg får ganske ofte spørsmål om malingen er like fin den dag i dag, som når jeg malt for ca. 2,5 år siden. Svaret på det er JA :D Det er bare noen få plasser, hvor skarpe gjenstander har vært borti som malingen har forsvunnet :) Så jeg fant frem malekosten for et par dager siden og malte over :)  Jeg er utrolig imponert over at malingen fortsatt er like hel og at resultatet ser så fint ut som det gjør :) Og med lyse vegger på badet så kan man godt friske opp med litt fine spreke farger på interiøret. Jeg lot meg igjen inspirere av utvalget de har på Ellos, så jeg deler noen godbiter med dere :D

Her kan dere se hvordan jeg malte badet –>

//sponset og linker

88-1522_D9
Noen nydelige håndklær i lekre farger er alt som skal til for å friske opp et bad. Disse blå fargene er superfine og passer perfekt å ha fremme i hyller :D Finnes i flere farger –HER–>

88-2511_D9

Litt mønster skaper bevegelse i stoffet og bryter litt opp ;) Gøy med farger og mønster. Disse fås i forskjellige farger, ta en titt på utvalget –HER–>

88-0873d1

Kluter er kjekt å ha i alle hjem og jeg synes det kan være vanskelig å finne noen fine og enkle :) Men disse var super søte og jeg elsker selvfølgelig de duse fargene <3 Når jeg får meg hus, så er det absolutt på lista å kjøpe inn noen fine og ikke mist like kluter. Er jeg den eneste som synes det er greit å ha de like? Eller i like nyanser? Det skal liksom passe sammen ;)
Ta en titt på de –HER–>

88-0836
Mellomstore håndklær er noe jeg liker godt, disse er perfekte til å tørke hendene på og tar heller ikke så mye plass på en knagg. Jeg er veldig glad i hvite, kanskje det har noe med at jeg har hvit vegger og de da glir i et med omgivelsene. Men denne varianten skapte litt liv og jeg likte mønsteret veldig godt. Finnes i flere farger, se –HER–>

no
Ikke så vanskelig og dyrt å gi badet et lite løft. Maling av fliser og litt interiør vil skape et levende og innbydende bad. Ellos har nå 3 for 2 på utvalgte baderomstekstiler, så ta en titt innom –HER–>

Håper du ble litt inspirert <3

Del:

Legg igjen en kommentar