Maling og listing av stua

Hei :)

Noen som er spente på hvor langt jeg har kommet i stua? Etter en liten uke med ferie merker jeg at jeg er gira på å bli ferdig. Så på søndag fikk jeg malt peisen 2 strøk med sortmaling, wow den ble så kul. Dramatisk og ganske så hard overgang, men angrer ikke et sekund når jeg så helheten det ble mot veggen.
I går fikk jeg besøk av mine to søte tvilling kusiner som ville se hvordan det hadde blitt her <3 . Utrolig hyggelig, vi tok en tur til sjøen og kjøpte is. Etter at de ble hentet, så startet jeg med listingen i stua og ble nesten ferdig med alle gulvlistene og startet på taktlistene. ÆÆÆ tror jeg reiv meg i håret tusen ganger og kappet opp list på list før jeg knakk koden og fikk til de riktige vinklene. Måtte legge fra meg hammeren i halv ti tiden, følte naboen hamret litt tilbake, men jeg hører jo ikke noe for jeg har på hørselvern. haha.

Men i dag har jeg fått lagt lister i nesten hele stua, og er superfornøyd med hvordan resultatet ser har blitt  :D

IMG_0295.JPG
IMG_0296.JPG
Kusine tid <3

IMG_0308.JPG
IMG_0310.JPG
IMG_0315.JPG
IMG_0316.JPG
IMG_0318.JPG
IMG_0317.JPG

IMG_0322.JPG

Beklager litt dårlig lys og mørke bilder, men slik blir det når man har pusset opp og ikke har så mye lys ennå ;)

Begynner å se bedre ut nå? Mangler selvfølgelig flexilister til alle hjørner.
Nå skal jeg slenge sammen litt i en bag og sette kursen mot Kragerø igjen, litt mer kvalitetstid med kusinene mine blir herlig <3 Nyt kvelden, så blogges vi :)

Del:

Legg igjen en kommentar