Maling på vaskerommet

Hei og god kveld :D I dag har mye tid gått med til soling, men selv det trenger man noen pauser fra så da fant jeg frem malekosten og startet malingen av veggen nede på vaskerommet. Jeg synes fargen var så fin når jeg var i butikken og tenkte at jeg skulle slå til med en kaffelatte/lysebrun farge denne gangen siden jeg alltid velger grå. Må jo ha litt variasjon. Men når jeg begynte å male ble jeg fryktelig usikker, og nå veit jeg ikke om jeg liker det eller ikke ennå. Så fordelen er jo at malinga ikke var så dyr ;) For det kan hende jeg bytter til en annen farge :D

thumb_DSC_3606_1024
thumb_DSC_3607_1024
thumb_DSC_3613_1024
thumb_DSC_3612_1024
thumb_DSC_3609_1024
thumb_DSC_3617_1024
thumb_DSC_3616_1024
Ble det fint eller ikke? Jeg får virkelig ikke bestemt meg :P Burde vel ha gått for en gråfarge :P Se bort fra gulvet, her skal jeg finne på noe så jeg skjuler det stygge belegget :) Mens jeg stod der å malte så tenkte jeg at sort også kunne vært kult, men da vil rommet virke ennå mindre. Huuum vanskelig når ting ikke blir akkurat som man tenkte ;)
Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar