Min drøm blir oppfylt :D

For hver dag nærmer det seg mer og mer, den store dagen er 8. april og jeg kan knapt vente. Nei, dette er ingen eventyrfortelling, men heller jeg som begynner å glede meg til å flytte i hus. For det har føltes så lagt unna og jeg var ganske så pumpa etter kjøp, slag og hele den prosessen der. Jeg måtte legge alt av tanker på å flytte og pakking på hylla, men nå som alt er på plass, eller endel, så kan jeg begynne å glede meg. Jeg skal flytte i et hus, eller et slott som jeg selv vil kalle det, i en alder av 25 år. Det er ikke så mange som får til dette? Kanskje det ikke er så mange som ønsker det heller. Jeg kjenner at dette er drømmen, og jeg skal få det til :D Det vil bli tøft og en stor overgang fra en leilighet til et hus. Ja, det blir nok mer arbeid enn jeg kan se for meg, men det er derfor jeg ikke kunne kjøpe en rønne som måtte bygges opp på nytt. Det vil bli mange nye arbeidsoppgaver, men for meg som liker å gjøre noe og som liker å styre og ordre så tror jeg det blir midt i binken. Vi har diskutert litt rundt dette å kjøpe et hus eller bygge på jobben i det siste og det har vært mye frem og tilbake. En som nettopp har bygget hus sier han aldri ville ha bygget igjen, men der er jo alt nytt og man slipper slitasje som i gamle hus. Mens med et gammelt hus så må man ofte fikse på ting og man er aldri arbeidsledig, dette tror jeg mange ikke er klar over før de kjøper hus. Jeg var hele tiden sikker på at jeg ville kjøpe et gammelt hus, egentlig et som skulle pusses opp, men jeg så til slutt at sjelen i huset jeg nå har kjøpt, er der. Det er bygget på mange ganger og virker derfor ikke så stort som man kanskje kan tro, og dette for meg, er en sjarm det har. Så jeg tror det er riktig å se på hva som er viktig for deg før du tar det store valget.

Screen Shot 2016-02-08 at 20.38.47

Hadde noen fortalt meg for 5 år siden at jeg skulle selge leiligheten, kjøpe bil og kjøpe hus, så hadde jeg ikke trodd på det. Planen var å finne drømmenmannen og kjøpe hus med han. Men, hvorfor skal jeg vente på han? Jeg bestemte meg for å gjøre det jeg ville og hva som var viktig for meg. Jeg elsker hobbyen min og om et hus kan få meg til å føle meg lykkelig og gi meg en plass der jeg kan skape og designe møbler akkurat når jeg vil, så er det det jeg vil. Jeg er egentlig ganske husredd, men dette er jo noe jeg må jobbe med nå, og jeg har heldigvis en katt som er ennå reddere. Hahah viktig å være den som passer på huset da. Mange på min alder hadde nok heller dratt på ferie og bare nytt livet, men vi er alle forskjellige. Dette er min drøm, så er jeg kanskje hun litt kjedelige dama som bor i et stort hus (snart), har stasjonsvogn, katt og driver med hobbyen sin. Det betyr ikke at jeg ikke er lykkelig, for jeg gjør akkurat det som er riktig for meg <3 Jeg kommer til å bygge masse møbler, ja faktisk en god del, eller så mye som mulig. Det betyr jo ikke at jeg er rik etter alle disse kjøpene, så her må jeg virkelig lage ting og pusse opp selv. Jeg gleder meg så til å starte på den, så jeg håper dere alle kan være litt tålmodige nå, jeg kan ikke legge ut like mye DIY og bygge prosjekter akkurat i denne prosessen. Dere skal vite at jeg allerede har bilder og tanker på hva som skal hvor osv <3

I dag er det akkurat 1 måned til det skjer, noen som gleder seg? :D

thumb_DSC_2889_1024
thumb_DSC_2896_1024
thumb_DSC_2904_1024
Ha en strålende dag, og sist men ikke minst, gratulerer med dagen til alle kvinner der ute <3

Del:

Legg igjen en kommentar