Moderne utrykk i gangen :)

Hei og god langfredag :)

Lenge siden jeg har oppdatert dere nå, så da tenkte jeg det var på tide med noen bilder av et prosjekt som endelig er ferdig :) Jeg jobber for full om dagen for å få ferdig leiligheten nede så den kan leies ut :) Og det er faktisk ikke så mye igjen så jeg gleder meg til å få den ferdig. Bilder av det skal dere også få se. Så som dere skjønner brukes påsken i år til oppussing, og det er faktisk helt greit siden vårvarmen lar vente på seg. Men som jeg har vist dere bilder av tidligere så holdt jeg på med å legge gips i gangen, og nå er den ene veggen og døråpningen inn til kjøkkenet endelig ferdig :D Wow det ble så sykt fint og gjorde at hele hallen nå virker mer moderne. Jeg er også veldig fornøyd med å ha fått til såpass rette kanter rundt døråpningen, det har vært mange runder med sparkel og pussepapir, men alt blir bra til slutt.

Ser det ikke bra ut? Trappetrinnet jeg har bygget er snart klart for å festes og det skal selvfølgelig opp nytt rekkverk. Men dette er ikke noe som blir fikset før leiligheten er klar. Nytt kjøkken er bestilt fra Ikea og kommer om under 2 uker :O. Shit her går det unna, men utrolig gøy å se at det begynner å bli bra her :D Nå får jeg finne frem malingskosten igjen og male litt nede :)
Nyt resten av påskedagen <3

Del:

Legg igjen en kommentar