Muring og maling

Hei :)
Dere kjenner vel alle til det å utsette små ting som man liksom kan fikse litt seinere? For jeg tror alle har det litt sånn. Jeg er jo i gang med å gjøre klar leiligheten for salg, og jeg kan nå si at jeg angrer på alle småting jeg på en måte har utsatt :/ Så nå, de siste dagene har jeg kommet litt i gang og skrevet en liste. Tips til alle der ute som skal flytte, selge eller bare pusse opp, skriv en liste og få med alt du skal gjøre. Det vil føles så deilig når ting kan strykes Så nå skal jeg jobbe meg rom for rom og loftet må ryddes :) I går fikk jeg ferdig peisområdet, for der kommer det en ovn i dag :D Lykke, endelig. Haha de nye som skal flytte inn her, skal få glede av den iallefall :P Jaja, det er viktig å fikse det for helhets inntrykket og for at det skal se ut som en liten krok. Mange av dere husker sikkert at jeg fortalte om hvordan skiferen ble til, jeg og ei på jobben har selv hugget den ut. Siden ingen av oss er noen mestere på dette, så kan man si at resultatet ble litt ruglete, ja det hører med. Så for at plata skulle henge sammen med veggen så måtte jeg mure litt. Så i går ble det både grunning og maling. Nå ser det ut som det henger sammen og jeg gleder meg til å kunne nyte ovnen litt :D

img_3540.jpeg
img_3541.jpeg
img_3547.jpeg
img_3546.jpeg
le det ikke fint? Nå ser det ut som det henger sammen med veggen :D Jeg prøvde først å blande en gråfarge slik at det skulle ligne på skiferplata, men fant fort ut at det enkleste var å ta den sort. Nå popper skiferplata også frem. Når ovnen kommer på plass, vil dette bli mer naturlig og ikke virke så rart at det er større glippe på den ene siden :)
Nyt resten av dagen, bilder av ovnen kommer i kveld tenker jeg <3

Del:

Legg igjen en kommentar