Nå begynner det å se ut som et kjøkken

Hei igjen

Oi her var der lenge siden jeg har tatt turen innom. Jeg har jobbet i hele sommer og tiden har bare forsvunnet til jobb. Midt oppi alt det har jeg flyttet, og jeg har nå blitt østfolding. Da får jeg kortere vei til Oslo og det gjør at jeg har litt tid og energi i hverdagen. Jeg leier et søtt lite hus som jeg bor i i ukedagene også drar jeg tilbake til huset på Tenvik i helgene. Utrolig fornøyd med denne løsningen, nå har jeg energi til å pusse opp når jeg kommer til Tenvik og får noen hviledager fra det i ukedagene. Man blir sliten av å bo i et oppussings hjem også. Men etter noen helger med jobbing så har veggen på kjøkkenet kommet opp igjen, nytt gulv på plass og nesten alt av kjøkkenet er på plass. Et par helger til så tenker jeg at jeg kan ta det i bruk og det gleder jeg meg til. Det kommer til å bli så rått <3 Det er dette som gjør at jeg liker å pusse opp, fordi når man endelig kan se resultatet og det blir såpass bra, ja da er alle tårer og arbeidstimer glemt :D


Hva synes dere? Benkeplaten skal kappes til. Vask og platetopp skal opp. Kjøleskap og vifte skal også opp. Gleder meg så til det blir ferdig og til jeg kan fortsette å forvandle de andre rommene også <3

 

Del:

Legg igjen en kommentar