Nedre Buskerud boligbyggelag magasin

Hei og god fredag :)

Denne uka har jeg vært på Ikea og kjøpt inn hylleseksjon til kontoret mitt, nå skal endelig alt av hobby og kontorting samles i skuffer. Det skal bli så deilig og da kan jeg endelig få ut de siste flytte eskene og kanskje få orden på de siste rommene. Det er vel innafor å ha noen ekser ennå? Haha det er ulempen med stort hus, for da kan man på en måte bare lukke døra og late som man ikke ser det :P Men nå skal det fikses og det gleder jeg meg stort til. Bilder kommer selvfølgelig i løpet av helg. Kjøkkenet har blitt sparklet, så nå står pussing, tapet og maling for tur. Jeg håper jeg rekker det i helga, så bror kan komme å fikse strøm snart, men jeg får se ;) Men uansett for en stund siden ble jeg kontaktet av ei dame som lurte på om jeg ville bli med i et bolig magasin, og det ville jeg selvfølgelig. I går fikk jeg et par magasiner i avisen og det er litt stas å få være med :)

thumb_dsc_4069_1024
thumb_dsc_4072_1024
thumb_dsc_4073_1024
thumb_dsc_4076_1024
thumb_dsc_4077_1024
thumb_dsc_4074_1024
thumb_dsc_4078_1024

Magasinet kan dere lese HER :) Nyt resten av kvelden :) Nå skal jeg gjøre litt lekser før det er litt jobbing som skal gjøres :)

Del:

Legg igjen en kommentar