«Ny» innredning på badet :D

Hei og god søndag :)

Over tid så må servant og skap byttes ut på badet, ikke skjønner jeg hva de tenkte på når de satte det inn. Dette er et stort hus, men badet er så lite at man ikke har plass til nesten noe. Altså man har plass til litt, men om man tenker i forhold til plasens i de andre rommene. Vi damer eier jo endel også, så ikke skjønner jeg hvordan en familie kan leve med så lite plass, når jeg sliter og jeg er bare en person :P hahah, kanskje det er jeg som eier mye?  Så skap og sånn skal byttes ut her, slitt og litt ødelagt er det også. Men man kan ikke ta alt på engang og ikke så lenge det ennå fungere sånn halvveis. Men fargen passet ikke så godt inn, så jeg bestemte meg for å male det. Etter 6 strøk, så ser det ut til at den brune fargen har forsvunnet og jeg synes hele badet fikk en mer helhet. Deilig, et rom til jeg kan sette hake på, for denne gangen :D Elsker følelsen av at dette huset får mitt preg på seg :D
thumb_DSC_3680_1024
Slik farge var det før jeg malte. Jeg har også byttet knottene, så alt skulle se litt mer elegant ut :D

thumb_DSC_3819_1024
thumb_DSC_3818_1024
thumb_DSC_3820_1024
thumb_DSC_3821_1024
thumb_DSC_3822_1024
Ble bedre det? Fungerer enn så lange, så får jeg se når jeg bytter ut og hva jeg finner på for løsninger her inne :) Nå skal jeg sykle ned på stranda, for dette været må nytes :D Ha en strålende dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar