Ny maling på vaskerommet

Hei og god morgen :)

Startet dagen allerede kvart på 7 i dag jeg, og var lys våken. Ikke vet jeg hva som skjer med det, for jeg la meg seint og har ferie, men da var det bare å stå opp og starte dagen. I går fikk jeg bygd nesten ferdig en daybed til terrassen min, mangler bare å feste noen planker og kjøpe en planke til :D Perfekt å få den ferdig siden det har meldt sol i noen dager fremover nå :D I går fikk jeg også malt på vaskerommet nede igjen, vet ikke om dere husker at jeg malte der i våres? Malte det i en sandaktig brunfarge, og ble ikke fornøyd med fargen. Derfor har jeg brukt litt tid på å finne ut hvilken farge jeg ønsker. Valget falt tilslutt på en blå/grønn farge som får hele rommet til å virke mer friskt :D Jeg er ikke ferdig ennå og skal male den andre murveggen også, så blir det farge på to vegger :D

img_5180.jpg
img_5177.jpg
img_5176.jpg
Jeg vurderer å male vinduskarmen også, så alt blir en helhet og selvfølgelig skal jeg ha nye gardiner også :) Ha en strålende dag, jeg titter innom seinere om jeg får tid, mange prosjekter og oppgaver som skal gjøres i dag :D Ferie er litt digg også ;)

Del:

Legg igjen en kommentar