Nydelig turkis kalkmaling

                                                                                              //link til nettbutikk
Så var denne dagen snart over og helga er endelig her :D Jeg har hatt fri i dag og brukt dagen på Maxbo og på gjesterommet. Jeg skal faktisk inn å male litt der nå etterpå, før jeg tar kvelden :) Elsker å få ting ferdig, og det rommet har liksom aldri blitt prioritert ;) Men jeg ble en smuuuule revet med på Maxbo i dag, siden det er lenge siden jeg har vært der, for det ble ikke bare lister med meg hjem. Neida jeg klarte å kjøpe inn til ganske så mange nye prosjekter..hahaha. Sånn kan det gå når man får litt sånn bygge abstinenser ;) Så om alt går etter planen så blir det et råstilig prosjekt jeg snart skal starte på ;)

I går fikk jeg inn ny maling og voks fra Jeanne d`Arc Living og da måtte jeg teste ut den superkule turkise malingen :D De to bretta jeg har kappet for en stund siden fikk seg derfor en liten makeover :) Det jeg liker så godt med denne malingen at den fremhever strukturen i treverket og skaper en matt og kraftig look. Noe som er veldig stilig og kult. Kalkmaling er som mange sikker vet litt skjør og kan lett etterlate fettmerker. Den trekker på en måte til seg fett og treverket er derfor ikke så beskyttet. For å løse det problemet så kan man legge på et tynt lag med klar voks ;) Genialt, det kan jo brukes til alt og da vil treverket tåle mye mer. Her er resultatet av kveldens arbeid.

IMG_2619.JPG
IMG_2622.JPG
IMG_2626.JPG
IMG_2634.JPG
IMG_2624.JPG
Disse fatene var bare en test, så de er ikke perfekte ;) Men jeg ville bruke de for å vise fram malingen :) Lekker ikke sant? Og den kan du faktisk kjøpe i nettbutikken min :D Kanskje noen du vil lage julegave til og vil male med turkis :D
Alt kan males, og det er bare kreativiteten som setter en stopper.

Nyhetene ligger i nettbutikken nå, så ta gjerne en titt — HER –>

Nyt resten av kvelden <3 Her skal det jobbes på så jeg kan vise frem noe til dere fantastiske lesere i morgen også :D

Del:

Legg igjen en kommentar