Nye byggeprosjekter

Hei og god kveld, eller natt blir det jo nå :)

Dagen i dag  startet med 2 loppis i Sandefjord, hvor jeg fant nye kule skatter. Etter det satte jeg kursen mot Kragerø, hvor vi (jeg og noen venninner) hadde babyshower for ei venninne, og wow så gøy det var å overaske ho :) Jeg laget super søt pynt av servietter, som er genialt til bursdager, dåp og babyshower, og bilder og oppskrift kommer selvfølgelig her på bloggen. Men om du vil se bilde, så ligger det ute på Instagram profilen min: Mittlilleprosjekt.

På fredag fikk jeg endelig tatt turen opp på loftet for å starte på den andre blomsterkassa, og da ble det selvfølgelig noen andre prosjekter også :D

IMG_8989.JPG
Noen nye kule drivvedhus ble ble kappet til :) Rålekre, enkelt også så raske å lage :D

Her kan du se oppskrift og fremgangsmåte –>

IMG_8986.JPG
Også måtte jeg selvfølgelig lage en til av denne superkule trekant hylla. Og de fine drivved plankene er med på å gjøre detaljene så fantastisk fine.

Oppskrift og fremgangsmåte finner du her –>

IMG_8985.JPG
Et lite mini pyntebrett har blitt til, og jeg synes de lyseblå detaljen er så fin mot det lysebrune i plankene :) Planka som er brukt rundt var litt blå, så jeg pusset ned slik at det så ennå mer slitt ut. Jeg har jo laget endel varianter av disse pyntebrettene i drivved, men denne gangen så kappet jeg til skrå hjørner for et lekkert resultat. Nå mangler det bare å få på noen håndtak.

IMG_8983.JPG
Blomsterkasse nr. 2 er nå startet på, og denne blir både høyere g breiere enn den første jeg laget. Det skal bygges en bunn slik at en bøtte kan stå oppi. Så i morgen må jeg hente mer plank i boden ute og få den ferdig.

Kule prosjekter ikke sant? Og jeg kan virkelig glede dere med at jeg har masse kule og kreative prosjekter jeg gleder meg til å vise frem :D Lampa som jeg kjøpte på loppis har blitt godkjent av elektriker, så til uka skal den spraymales :) Nydelig søndag til alle når den tiden kommer <3

Del:

3 comments

  1. Hei :) kjøper du planker og maler de sånn de ser slitt ut/drivved-beis? eller finn du/får du gamle planker her og der?

    pappa sa nettopp at jeg skulle få låne kappsagen hans i sommer så då blir det mange prosjekt på meg og! :) ikke minst sengegavlen jeg har planlagt nå lenge! litt vanskelig uten kappsag! :)

    1. Hei :) Jeg både kjøper og finner drivved planker ved sjøen. Planker jeg kjøper maler jeg med Jotun pure interiørbeis, som gjør at fargen blir brun grå og strukturen i treet kommer frem :) Oi så spennende og veldig snilt av han :) Da blir det veldig mye lettere å starte på prosjekter.Masse lykke til når du starter på dine prosjekter :)

Legg igjen en kommentar