Nye håndtak og lås

Hei og god torsdag :D
Siste dag i 2015, rart ikke sant? Dette året har bare rast avgårde og jeg gleder meg til å gå løs på nye prosjekter i 2016 :D
I starten av november malte jeg dørene i hele leiligheten min for etter mange år og etter at jeg pusset opp så kunne man virkelig se hvor gule de var. Jeg var veldig skeptisk til hvordan malingen ville feste seg og hvordan resultatet ville bli. Men etter en tur på Maxbo fikk jeg raskt svar på alt jeg lurte på og satte igang. Resultatet ble så sykt bra og jeg er så glad for at jeg valgte å male de :D Mye billigere enn å kjøpe nye og det finnes ikke noe bedre enn det. Men håndtakene som var på, som har en kobber/gull farge, passer ikke helt inn med resten. Så jeg bestemte meg vel egentlig for å prøve å spraylakke dem hvite, men siden jeg aldri fikk rotet meg til dette og det er ikke den beste tørke temperaturen ute nå (det vil si på loftet). Så et besøk på Jula nå i romjulen sørget for at dørene fikk nye håndtak og jeg oppgraderte låsen på toalettet litt :D

IMG_3274.JPG
IMG_3272.JPG
IMG_3273.JPG
IMG_2337.JPG
IMG_2292.JPG
IMG_2339.JPG
Om du vil se hvordan og hva jeg malte dørene så kan du lese om det –HER–>

Ble litt bedre nå eller? Genialt at Jula hadde salg :D Jeg ønsker alle et riktig godt nytt år og en fantastisk fin feiring i kveld. Jeg gleder meg til å dele alle mine planer og prosjekter med dere. Jeg håper 2016 blir et fantastisk år som 2015, og jeg er så stolt av alt jeg har fått til <3
I 2016 kommer dere til å få se det jeg filmet i sommer, regnet med mange hadde glemt det, jeg har fortrengt det litt. Hihi det blir rart, men også spennende. Så det er bare å følge med, for her kommer det til å skje noe hele tiden :D Nyt den siste dagen i år <3

godtnyttaar

Del:

Legg igjen en kommentar