Nye sy og hekle prosjekter

Hei :)
Må bare vise frem det jeg fikk sydd og heklet i går :) Jeg har hatt stoff liggende en stund, og fant ut av at jeg endelig skulle sy meg en ny kosegenser, tviler på jeg blir noen klesdesigner med det første, men det er gøy å prøve seg på noe nytt :D Jeg elsker utfordringer, og synes resultatet ble ganske så kult :D En ny duk og noen nye spisebrikker har også blitt til. Spisebrikkene vil komme i nettbutikken om litt ;)

IMG_3095.JPG
IMG_3086.JPG
IMG_3088.JPG
IMG_3098.JPG
IMG_3099.JPG

IMG_3101.JPG
Hva synes dere? Gøy å ha litt sy og hekle dager også :D Nå har jeg startet å male det gamle vinduet til konsollbordet, så jeg skal prøve å få unna endel på det i dag. Men nå er jeg klar for håndball finale og håper på gull :D Nyt resten av søndagskvelden <2

Del:

Legg igjen en kommentar