Nyheter i nettbutikken – perfekte julegaver

Hei og god morgen :)

Nå har det endelig kommet noen nyheter inn i nettbutikken og litt fler vil det snart bli ;) Jeg tenkte derfor jeg skulle tipse de som fortsatt har noen julegaver igjen :D Bestiller dere i dag så rekker dere å få det hjem til jul <3 En personlig gave er alltid koselig  og betyr ofte mer enn en som er kjøpt :D

// link til egen nettbutikk

IMG_2958.JPG
IMG_2953.JPG
IMG_2954.JPG
IMG_2957.JPG
IMG_2961.JPG
IMG_2949.JPG

Glass 1 finner du –HER–>, glass 2 –HER–> og glass 3 –HER–>

En nålepute med oppbevaring til snellene er noe som alle hjem trenger :D Jeg har funnet frem noen kule stoffer og laget noen nye :) Det er selvfølgelig endel gamle godbiter som ligger der også :D

IMG_1695-0
IMG_2401.JPG
Et nydelig putetrekk eller skjer kan kjøpes –HER–> og –HER–>

IMG_2962.JPG
Jeg driver også å hekler noen nye spisebrikker, så jeg regner med å ha endel ferdig i løpet av uka :D Så nå håper jeg at noen ble gira på å shoppe litt :D Det er virkelig stas og gøy å ha startet opp sin egen nettbutikk, jeg er så stolt <3 Og jeg er så utrolig stolt over hvor langt og alt bra som har skjedd i 2015  :D Så nå satser jeg på at det vil skje helt fantastisk kule ting i 2016, jeg har snart en liten nyhet å komme med :D Så det er bare å henge med, for det blir mye inspirasjon her fremover også. :D

Ha en strålende tirsdag <3

Del:

Legg igjen en kommentar