Nytt byggeprosjekt

Hei :D

Ja dere leste riktig jeg er endelig igang med et nytt byggeprosjekt :D Husker dere den puffen jeg laget med hylle under? Nå skal jeg lage en litt lengre variant for en kunde, og det er så utrolig kult. Wow for en lykke det var å kappe igjen i dag, jeg synes det var så stas, og  jeg lover at det ikke skal bli mer «tørke» på bygge fronten :) Siden jeg nå har kjøpt meg et stort hus og bor aleine så vil jeg bygge mye møbler selv, og pusse opp mange gamle skatter :D Det er både gøy, billigere og utrolig smart. Deilig å føle at man har laget og skapt sine egne møbler og hjem.

Legger med noen bilder av prosessen jeg, og denne gangen skal jeg prøve en annen interiørbeis enn drivved. Så det er bare å glede seg <3

img_3857.jpeg
img_3850.jpeg
img_3854.jpeg
img_3853.jpeg
img_3852.jpeg
Spennende ikke sant? Lykke er å kunne nyte kvelder i verkstedet (loftet) og designe og bygge møbler :D Gleder meg til å fortsette i kveld. Ha en strålende onsdag <3

Del:

Legg igjen en kommentar