Nytt byggeprosjekt

God kveld :)

Dere som har fulgt meg en stund her inne, har sikkert fått med seg at jeg ikke er den typen som liker å sitte stille. Jeg er derfor allerede i gang med enda et byggeprosjekt, som også består av litt stoff. Jeg trenger som alle andre, å gjøre ting som gjør meg motivert, kreativ og utrolig gira. Jeg elsker å bygge, og det å kunne designe et møbel med mine egne ideer og putte de ned på papiret, for så å bygge et produkt, det er en drøm <3

IMG_0806.JPG
IMG_0803.JPG
IMG_0795.JPG
IMG_0798.JPG
IMG_0800.JPG
Blir den ikke stilig? <3 Jeg gleder meg helt vilt til å vise frem hvordan den blir :) Størrelsen på toppen er 52 cm x 57 cm. Knappene har jeg laget selv, noen som ønsker tips? Jeg tenke å lage et innlegg om det, for utrolig mye kult man kan kjøpe billig på nettet, slik at man enkelt kan trekke om knapper selv :)

Nyt resten av kvelden alle sammen :D Jeg skal jobbe litt og skrive handleliste til i morgen, litt nye planker må jeg ha :D Følg meg gjerne på Instagram – Mittlilleprosjekt

Del:

6 comments

 1. Stilig! Glede meg til ferdig møbel!
  Ja takk til tips og billige løysninger fra nett :)

  1. Takk Ida :) Gleder meg veldig til å vise frem det ferdige produktet selv :) Bare hyggelig, kommer et eget innlegg med knappene i morgen og med link :)

 2. Hei! Jeg tenkte jeg skulle lage en hjemmelag sengegavl, og da bruker man samme fremgangsmåte som du har gjort på denne. Kunne du lagd et detaljert innlegg om hvordan du gikk frem? :)

  1. Hei Ida :) Oi så spennende og gøy :D Har selv lyst til å lage det en gang, men trenger det ikke nå, så da blir det heller noen puffer ;) Ja oppskrift og fremgangsmåte på denne kommer i løpet av neste uke :) Ha en fortsatt fin søndag :)

 3. Hei! Veldig bra og inspirerende innlegg! Bestilte knapper på Ebay i dag ;)
  Kan du legge ut bilder av hjørnene, og beskrive hvordan du gjorde det der? Tusen takk :)

  1. Hei Hilde :) Så utrolig hyggelig å høre :D Og så bra at du har bestilt knapper. Da er du snart igang du også :) Ja det kan jeg selvfølgelig gjøre, starter på en ny puff til uka så da kan jeg ta litt bilder som forklarer litt mer :) Ha en god helg!

Legg igjen en kommentar