Nytt gulv :D

Hei :)

Som mange av dere sikkert så på snapp eller insta, så rakk jeg å legge litt mer gulv før jeg klarte å skade hånda. Jeg kom forresten hjem fra sykehuset på mandag og har vel siden det ligget på sofaen, men nå er endelig formen litt bedre. Jeg har mindre smerter, men pekefingeren er dessverre fortsatt like hoven. Så det vil nok ta tid. Men jeg er sykemeldt en stund til så får bare holde den i ro. Tenkte bare jeg ville vise frem det fine gulvet mitt <3Jeg er så fornøyd, og gleder meg til å fortsette når formen og armen er klar for det. Ha en nydelig helg alle sammen <3

Del:

2 comments

  1. Hei! Hvilket gulv er dette? Kjempefint! Kunne tenkt meg noe lignende i huset mitt :)

    1. Hei Åsne :) Det er pergo sitt gulv og det heter hvit furu plank :D

Legg igjen en kommentar