Nytt prosjekt – hjemmefiksing.no

Hei og hopp :)

Mange av dere som følger meg på Facebooksiden min har fått med seg at jeg er igang med et spennende prosjekt med www.hjemmefiksing.no. Dette er en side hvor mange bloggere skal blogge selv og dele sine tips til hjemme, altså her vil det bli alt innen DIY og masse mer. Dette er ingen reklame for dem, men mer en nyhet jeg deler med dere og informasjon.  Dette blir veldig spennende og jeg gleder meg til å se utviklingen og hvor langt de vil nå. I helgen delte jeg to prosjekter der, så jeg tenkte å dele oppskrift og fremgangsmåte med dere også :D

IMG_9348
Denne lekre benken kan du raskt lage av noen drivved planker, se HER!


IMG_8951
Eller hva med å lage noen nye blomsterkasser nå som våren snart vil melde sin ankomst. Se hvordan jeg laget den HER!
Ha en fin dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar