Nytt prosjekt med gammel skatt

Hei igjen, har alle hatt en fin helg? For en dag det var i går, jeg er så stolt og glad over alle tilbakemeldinger jeg fikk. Det er faktisk ganske stort å være i VG, gøy at jeg fikk være med i en så spennende og artig artikkel :)
Så tusen takk til alle som kjøpte VG og leste artikkelen :)

I helga tok jeg turen hjem til familien og fikk masse kvalitetstid med verdens beste hund, Truls. Det ble både venninnetur og tid med familien. Jeg har verdens snilleste mamma, som er en smule gira på å få tak i gamle ting til meg. Hun vet hvor mye jeg digger det, så hun hadde denne gangen skaffet noen eller ennå fler superkule rammer og 50 norgesglass. Jeg har ikke tellingen, men det var mange. Det ene vinduet er så fantastisk kult, litt sånn grått slitt som drivved ser ut. Looove it, så nå dette skal opp i stua mi med en vri.

thumb_DSC_1305_1024
thumb_DSC_1313_1024
thumb_DSC_1315_1024
thumb_DSC_1310_1024
Er det ikke kult? Jeg skal sette inn speil i de 4 rutene og henge det på veggen over sofaen i stua. Hva tror dere? Jeg tror det blir så stilig <3 Vinduet i seg selv har så fin og grov struktur, så det skal bli gøy å få det opp på veggen. Men, er det noen som har kappet i speil? Jeg har googlet meg frem til at de selger kniv som kan kutte i glass, på Biltema, og sett en video. Det ser ikke så vanskelig ut, men det er kanskje det? Jeg har ingen anelse, men er helt sikker på at dette kommer til å bli så lekkert og unikt. Det artige er at jeg på torsdag hadde planer om å henge opp hylle på veggen, men hadde en tvilende følelse og hadde lyst til å vente. Tror jeg gjorde rett i det, for det var dette vinduet med speil som skulle opp Gøy :) når man kan føle det slik :D

Nei nå må jeg få unna litt maling her før jeg skal legge meg :) Nyt kvelden!

Del:

Legg igjen en kommentar