Nytt skrivebord med marmor plast

Hei og god kveld :)

Håper alle har hatt en nydelig dag :) Jeg er jo som dere vet i denne eksamens bobla mi, og da blir det ikke så mye tid til kreative prosjekter. Men litt små avbrekk må man ha, og da er det  veldig gøy å være litt kreativ.

Jeg har sett at det er  mange som bruker plastfolie fra Panduro til å gi ting en makeover, så da måtte jeg selvfølgelig teste ut dette jeg også. Marmor er noe som virkelig er trendy igjen, og da er det så gøy at de har plastfolie som har denne looken.  På gjesterommet mitt har jeg lenge hatt ett hvit skrivebord som har vært litt «kjedelig», så jeg ønsket meg en liten og enkel forandring. Så da ble det en liten tur innom på Panduro, og et par timer seinere hadde jeg et helt nytt skrivebord med marmor stil :) Love it <3 Macen er neste prosjekt :D

IMG_9184.JPG
Det du trenger er:
1. Plastfolie fra Panduro
2. Saks/tapetkniv og linjal.

Slik gjør du:
1. Klipp/skjær til de lengdene du trenger pluss litt ekstra. (Baksiden av arket  er del inn i ruter,  så det er enkelt å kutte til)
2. Fest folien i et hjørne og jobb deg utover, bruk gjerne linjalen for å fjerne all luft.
3. Kutt til folien som blir til overs. Og slik fortsetter du til du har dekt alle sidene du ønsker

IMG_9157.JPG
IMG_9161.JPG
IMG_9162.JPG
IMG_9163.JPG
IMG_9164.JPG
IMG_9172.JPG
IMG_9173.JPG
IMG_9178.JPG
IMG_9180.JPG
IMG_9183.JPG
IMG_9184.JPG

Hva synes du? Jeg synes det ble så sykt kul :D Og jeg skjønner at dette er en trend som har kommet for å bli, for det er jo så enkelt. Et billig og genialt prosjekt :) Gleder meg til å ta fatt på neste marmor prosjekt.

Ønsker alle en nydelig kveld :D Jeg har hatt turen til Kragerø, for å dra i konfirmasjon i  morgen. Jeg fikk lettere panikk når jeg oppdaget at søljene mine ble igjen i Tønsberg. Må erlig innrømme at det ble hett i toppen da, men med snille naboer og venninner som redder dagen, så blir det bunad med søljer i morgen. Vi blogges <3

Del:

Legg igjen en kommentar