Nytt til huset :D

Hei og god kveld :)

Ja det er nok en del av dere som begynner å bli lei av dette hus snakket mitt :P Haha det er vel lov til å glede seg og være stolt over det man har opplevd? Nå er det faktisk akkurat 1,5 uke igjen og jeg er helt sikker på at tiden vil rase avgårde. Jeg ligger godt ann med pakkingen tror jeg, men har fortsatt en god del igjen :) Neste uke blir nok travel da alt det siste av ting må fikses og ting skal planlegges, så min plan var være så godt som ferdig pakka i starten av neste uke. Men nå som jeg har pakket endel og kastet litt så har jeg jo dannet meg bilder på hvordan jeg ønsker at ting skal se ut og da må man kjøpe litt nytt ikke sant? Jeg har som sagt siklet lenge på et lyst, enkelt og fint sengeteppe og en radio til å ha på kjøkkenet. Det må man unne seg når man har kjøpt seg hus Jeg kan lage mye selv, men noen ting er faktisk bedre at andre lager for meg synes jeg :) Så jeg har plukket ut noen nye ting jeg har bestilt hjem via Ellos.no, så nå håper jeg det kommer frem før jeg flytter haha tror ikke det skal bli noe problem altså ;)

//sponset og annonselinker
71-2343
Se så utrolig stilig radio :D Jeg skal endelig kjøpe en jeg kan ha på kjøkkenet og jeg gleder meg til å høre på radio når jeg lager mat og om morgenene :D

 


80-1931d1 (1)
Jeg har vinglet litt frem og tilbake på hvilket sengeteppe jeg ønsket meg, men valget falt tilslutt på dette :D Kjekt med en lys farge og en farge som passer samme med andre farger :)

92-1091
Neste år skal det pyntes litt så da tenkte jeg å kjøpe inn noe pynt så jeg er klar ;) Disse egga er så søte <3

92-3591
Tips til å få orden på småting er å kjøpe kule papirposer :D Det beste er at de er laget av organisk papir :D

92-3589_main
Selvfølgelig finnes disse også i hvit og er like kule :D


88-2511_D9 (1)
Og selvfølgelig må jeg ha noen nye håndkle :D Liker så godt når de er myke og gode, hilsen en som ikke har tørketrommel :P Disse er det faktisk 3 for 2 nå ;)

Hva tror dere? Ååå gleder meg så til å ta bilder av det, når det har kommet inn i hus :) Det er faktisk veldig rart å tenke på at jeg ikke skal bo i leiligheten min lenger også, men jeg er klar for nye utfordringer. Jeg har faktisk solgt sittegruppa mi, den jeg laget til verandaen. Nå tror dere vel alle at jeg er en smule smågal siden jeg solgte den, men den er bygget for å passe inn der og da er det mye gøyere å kunne bygge møbler som passer til ny og stor veranda. Jeg har selvfølgelig noen ideer på det også, og jeg skal bygge kasse rundt varmepumpa. Det blir masse bygging fremover for å si det slik <3

Del:

Legg igjen en kommentar