Oppussing av gjesterom

Hei og hopp :)

Endelig torsdag og snart helg :D Lysere dager med sol og varme gjør at man ønsker å gjøre noe nytt og frisk i hus og hjem. Og som jeg nevnte for dere så tenkte jeg å starte på mitt siste rom, gjesterommet. Dette rommet har blitt mye brukt til oppbevaring, man trenger jo alltid et rom til å ha ting på. Så jeg kan ikke si at dette rommet har få skinne så mye, om jeg kan si det slik. Eller det har sett helt ok ut, men jeg ønsket at dette rommet skulle få samme stil og en sammenheng med resten av leiligheten min.
Så i går brukte jeg kvelden til å male en vegg og style litt, rakk faktisk alt dette på fire timer. Genialt at malingen tørker så sykt fort, da blir jo resultatet ferdig så fort. Og det finnes ikke noe bedre enn raske og enkle forandringer. Jeg er super fornøyd med resultatet og synes rommet fikk et nytt og nydelig preg over seg :D

Slik så det ut før :
Litt rot og slik også da :)
IMG_7967.JPG
IMG_7966.JPG

Og slik ser det ut etter 2 strøk med skyggegrå maling :

IMG_8112.JPG
IMG_8111.JPG
IMG_8110.JPG
IMG_8109.JPG
Malingen jeg har brukt er: Jotun Wonderwall – skyggegrå

Ble det ikke mye mer koselig? Jeg føler rommet fikk en «sjel» igjen, liker hvite vegger, men hele rommet trengte noe som brøyt opp litt og skapte bevegelse. Liker spesielt det at bjelken i taket nå kommer frem på en veldig fin måte. Beklager litt grumsete og mørke bilder, men jeg klarte ikke å vente til det ble lyst, så måtte knipse noen bilder med en gang. Har også pyntet opp med noen gamle skatter :) Nå gleder jeg meg til å få satt opp lister og gjort ferdig resten av rommet.

Så om du har et rom som er litt kjedelig, litt flatt eller som du bare ønsker å forandre så er det genialt å male den ene veggen i en dus farge :) Og en dus gråfarge er alltid en sikker vinner :)

I løpet av helga skal jeg få delt et lite innlegg om soverommet mitt også, med liste over hva ting heter og kan kjøpes. Det var jo så mange av dere som lite den nydelige veggen bak senga mi. Og jeg er helt enig. Lurer på om jeg må ta den med meg når jeg skal flytte ;)
Ha en fortsatt strålende torsdag, jeg er på vei til oslo, skole neste. Vi blogges :)Del:

Legg igjen en kommentar