Oppussing i gangen

Hei og god kveld :)

I går var jeg så heldig å få hjelp av min snille mor, så da ble dagen godt brukt til både innkjøp av materialer på Maxbo og gipsing i hallen. Jeg malte jo hallen når jeg flyttet inn, men siden jeg nå har åpnet opp en dør inn til kjøkkenet var jeg nødt til å gjøre veggen der litt penere. Så da ble det gipsing. Rekkverket som var rundt trappen er fjernet, her skal det komme spilerekkverk som går helt opp til taket og vil skjule trappen litt. Trappen er ikke noe som skal få så mye oppmerksomhet når man kommer inn så jeg tror det blir mye bedre. Tror det vil bli veldig bra når jeg blir ferdig :D Her er noen bilder av dagens arbeid :D

Tror dere der blir bra? Nå venter jeg på bordsaga som min lillebror låner slik at jeg får lagt nye foringer inni døra inn til kjøkkenet. I morgen har jeg fri og da kommer både rørlegger og snekker på besøk for å hjelpe til med å planlegge det nye kjøkkenet. Greit med alt som er i orden fordi her i huset er det nok som skal fikses før det blir som jeg ønsker :D
Nyt resten av kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar