Orden i rotet

Hei og god kveld :)
De siste dagene har jeg jobbet med å male, rydde og organisere boden. Jeg er endelig ferdig med 2 strøk på veggene og fikk også malt hyllene grå. Jeg har malt hylleknektene også, så er de ikke så synlige og går i et med veggen ;) Jeg begynner å nærme meg slutten, men wow for en jobb og det er fortsatt ganske så kaos på gjesterommet. Nå skal jeg starte på siste økt, og skoskapet skal males :D Det blir spennende, noen som har malt et skoskap fra Ikea?
Her er noen bilder fra prosessen :D

snapseed-2.jpeg

img_3420-1.jpeg
img_3424-1.jpeg
img_3431.jpeg
img_3429.jpeg
snapseed.jpeg
img_3427.jpeg

En liten forandring ikke sant? Nå blir det virkelig orden i tingene her :D Tips til deg som har en bod, kjøp bokser i alle forskjellig størrelser så får man utnyttet høyden på best mulig måte :D Nå skal det males og ryddes.
Nyt kvelden <3

Del:

Legg igjen en kommentar