Orden på badet :)

Hei :)

I lang tid så har jeg irritert meg over at jeg har et bitte lite bad her, for da får man ikke mye skapplass, og det er jo noe man trenger på et bad. Altså jeg kan vel ikke klage på at jeg har lite plass i dette huset, men tenker man på størrelsen på badet i forhold til resten, så er det faktisk veldig lite. Jeg har jo et bad til nede, så det er ikke noe problem. Men jeg liker å ha håndklær lett tilgjengelig på badet, og det var rett å slett ikke mulig slik løsningen var der. Jeg kjøpte noen nye kurver og knagger med sugekopper for å få litt mer plass til å henge opp ting. Innredningen skal males etterhvert, og jeg tror den vil bli veldig fin om den blir hvit :D Men tilbake til håndkle problemet, det måtte løses på en måte, så da kjøpte jeg inn 2 hyller fra Ikea. Jeg var veldig skeptisk til å borre i fliser, så hyllene har bokstavelig tatt stått å sett på meg i 1 mnd. Så her om dagen tenkte jeg, nå må jeg bare gjøre det. Men siden jeg ikke var helt komfortabel med å borre i flis, fant jeg en jeg kunne teste på. Det gikk jo som smurt og hyllene er oppe :D Ble ikke så ryddig nå, men veeeeldig praktisk, og det er jo det viktigste ;) Også er det viktig å tette alle hullene og rundt skruene pga fukt.

thumb_DSC_3682_1024
thumb_DSC_3677_1024
thumb_DSC_3678_1024
thumb_DSC_3693_1024
thumb_DSC_3695_1024
thumb_DSC_3685_1024
thumb_DSC_3692_1024
Ser litt mer koselig ut nå ikke sant? Også er det kjekt å ha alt man trenger inne på badet :) Nå skal jeg dra på besøk til ei venninne og seinere i dag skal jeg bygge ferdig hylla jeg jobber med. Den er nå nesten beiset ferdig, men jeg mangler å fikse det siste på de tre hyllene og få de på plass :D Så det er bare å glede seg. Nyt dagen og ha en fortsatt strålende lørdag <3

Del:

Legg igjen en kommentar