Orden på kontoret

Hei og god kveld :)

Første oktober allerede, og temperaturen ute viser ikke akkurat tegn til høst, men det gjør ikke noe det :) I dag har jeg fått fjernet et blomsterbed til og endel steinheller ute. Lekestua har blitt vasket, så nå må jeg bare få malt den før vinteren :) Deilig med sol og varme på en lørdag, da må man jo bare nyte det og jobbe ute. Men jeg var jo på Ikea som jeg nevnte i går, så nå skal det bli orden i alt av rot og hobby tingene mine. Jeg kjøpte 3 høye seksjoner fra og 12 skuffer, så det tror jeg blir bra :) I går fikk jeg skrudd sammen alle skuffene så nå ligger de i stua og venter på at jeg skal montere dem. Så det blir vel kveldens prosjekt.

img_5683.jpg
img_5684.jpg
img_5688.jpg
img_5687.jpg

Tror dere det blir bra? Dette er forresten Bestå serien fra Ikea om noen lurer :) Her kan man velge dører og skuffer selv, så en genial serie som kan kan tilpasse til alle hjem. Gleder meg til å vise frem det ferdig resultatet til dere. Jeg har også fått kjøpt inn maling til kjøkkenet i dag og det blir selvfølgelig kalkmaling. Wee gleder meg så til å få fiksa det. Men det må tapetseres først, så det må jeg prøve å få gjort i morgen :)
Nyt resten av kvelden, jeg sitter å ser på boksing faktisk. Det må man jo få med seg :D

Del:

Legg igjen en kommentar