På tide med noe nytt?

Hei :)

Haha nå startet jeg innlegget som alle rosabloggere gjør :P Neida måtte bare leke meg litt, jeg er så utrolig glad og stolt over den nye verditaksten jeg fikk på boligen min. Det ser nå ut til at jeg kanskje skal finne meg noe nytt ganske så tidlig i 2016 :D Weee lykke rus :D Jeg elsker leiligheten min over alt på jord, nesten da, men jeg kan rett å slett ikke bo her lenger :/ Jeg må ha et verksted slik at jeg kan kose meg, nyte hobbyen min, ikke føle at jeg hele tiden bråker. Som blogger, med fulltidsjobb så blir kveldene brukt til mye snekring og klokka kan fort bli litt sent før jeg liksom er klar for det. Da er det så kjedelig å føle at man bråker for alle hele tiden, jeg er jo selvfølgelig stille før 11. Men, dere skjønner kanskje hva jeg mener? Så derfor drømmer jeg nå om et lite småbruk eller hus iallfall gjerne med garasje. Også kan jeg jo gjøre om kjeller eller noe til verksted. Jeg trenger liksom flere rom til å ha ting i. Det blir ikke så mye system i leiligheten, litt for mye :P haha. Men, det er selvfølgelig med et tungt hjerte at jeg har kommet frem til dette, jeg merker jeg får litt klump i halsen. Det er dette prosjektet her som startet alt. Tenk det. Fordi jeg kjøpte denne leiligheten så har jeg denne bloggen, utviklet meg som møbeldesigner og pusset opp alt. Jeg var 20 år da jeg kjøpte og gråt mange tårer i frustrasjon over hvordan dette skulle gå og hvor stort voksenlivet var. Men, alt ordner seg og går seg til, det er mitt motto ;) Så nå skal jeg kose meg og nyte hver dag i denne leiligheten, når jeg finner drømme huset så er jeg klar :D Det er ganske kult å kjøpe hus aleine i en alder av 25 år :D Alt er mulig så lenge man drømmer <3

IMG_0936
thumb_DSC_0871_1024
thumb_DSC_0882_1024
thumb_DSC_0899_1024
thumb_DSC_0893_1024
IMG_1570
IMG_1568

Jeg er allerede i gang med å dra på visning, så det er ikke sikkert drømmehuset er så langt unna. Planen er å kjøpe noe som trenger litt oppussing, så kan dere bli med på reisen. Det blir både mer læring og utfordringer for meg. Jeg har også veldig lyst til å bygge mange møbler og andre ting selv. Slik som dører til kjøkkenet osv. Blitt inspirert av Tid for hjem og ting er jo ikke så vanskelig så lenge det planlegges <3 Men, dette skal ikke bli noe stress, jeg skal kose meg med bygging og oppussing :D Jeg både gleder og gruer meg til å flytte, men jeg er klar for nye prosjekter. Håper dere vil følge med :D

Del:

Legg igjen en kommentar