Påske inspirasjon :)

Hei alle sammen :)

Ny uke og ny muligheter :) Siden det bare en uke igjen til påske tenkte jeg det var på tide å dele litt inspirasjon og selvfølgelig komme igang med å lage litt pynt. Jeg setter ofte kursen nedover til sørlandet i påska og er lite hjemme, som kanskje mange andre, så da går jeg for ganske enkel og lett pynt. Jeg har allerede heklet meg en super søt påskehare som kan brukes til å pyntet egget. Påskelinjene er på plass på utsiden i noen gamle øsekar :) Men jeg tenkte jeg måtte lage litt annet småpynt også og selvfølgelig lage nytt påsketema i norgesglass lampa mi :) Og for å få litt inspirasjon og litt ideer så søkte jeg litt rundt på pinterest  :) Jeg bare elsker pinterest, helt genial plass hvor man finner alt av inspirasjon. Jeg plukker opp utrolig mange kule ideer der, så om du ikke har vært der inne så burde du ta en titt :)

b181f43d0a60cafe43c4bad7a43efd07

Bilder over er hentet fra pinterest.com

IMG_7780.JPG

Her er oppskrift på den søte harepusen jeg heklet for en stund siden –>

Nydelige bilder fra pinterset ikke sant? Hva pleier du å pynte med til påske? Sliter du også med allergi og gåsunger  i hus er uaktuelt? Jeg har kjøpt inn litt isopor egg, karse og noen fjær, så skal se om jeg kan få til litt påskesteming her i huset også :) Påske er en veldig koselig tid synes jeg, for det er et tegn på at vi får lysere og varmere dager :)

Nyt kvelden alle sammen, nå skal jeg få unna litt husvask før jeg skal trene. De gamle skattene jeg fikk i helgen kommer i et innlegg i løpet av uka :) Jeg har nemlig planer for disse, og tenkte å ta dere med på hele prosessen. Vi blogges ;)

Del:

Legg igjen en kommentar