Påskepynt

Hei alle sammen :)

Da har jeg endelig fått på plass påskepynten på utsiden av leiligheten og inni. Deilig å få litt påskestemining inne i huset selv om det snør ute. Til uka satser jeg på strålende sol og varme dager, slik som vi liker påsken best. Som jeg nevnte for dere så pynter jeg ikke så mye til påske, den er jo ganske kort så rekker nesten ikke få pynten opp før den skal ned igjen. Så i går fikk jeg satt sammen litt småpynt, så da tenkte jeg å dele litt inspirasjon til små prosjekter til deg som fortsatt ikke har fått pyntet i hjemmet :).

IMG_8262.JPG
Det første jeg fikset var litt påskeliljer og litt stemor på utsiden. Jeg er ikke så veldig flink med planter, men håper iallefall disse holder over påske :) Også synes jeg det var så koselig å ta i bruk gamle øsekar og en gammel kjele.

IMG_8265.JPG
IMG_8259.JPG
Norgesglass lampa mi, som jeg bytter tema i hver måned har også fått litt påskepynt. Litt tidlig ute siden det ennå ikke er april, men det er viktig å få på plass påskepynten  før påske :) Her kan du se hvordan jeg laget lampa –>

IMG_8337.JPG
IMG_8338.JPG

Eggene laget jeg ved å tvinne tråd rundt isopor eggene og legge på et godt lag med tapetlim.

Det du trenger er:
1. Tameplim, saks, isopor egg (3,5 cm), tråd
2. Til pynt i lampa brukte jeg: Noen bjørkegreiner, fjær (panduro) og litt pyntegress (Plantasjen)

Det som kanskje er mest vanlig og en tradisjon for meg, det er å plante karse. Det er liksom noe med det å lukte og se den som, får meg til å få en koselig påske stemning. Jeg husker tilbake når vi alle sådde en hver i melkekartonger på skolen. Det var veldig koselig :) Så da måtte jeg jo gjøre det i år også, men jeg valgte å så de oppi et lite søtt påskeegg.

IMG_8290.JPG
Disse har ikke rukket å vokse opp ennå, men jeg kan dele bilde av det i påsken :)

Det du trenger er:
1. Påskegg (panduro), plastikfolie, bomull, karse (plantasjen) og vann

Kom over denne super kule ideen på Pinterest, hvor det var limt fast fjær på et egg. Så da fant jeg frem noen egg (fjernet innholdet) og noen fjær og prøvde meg litt frem. Her er resultatet :D

IMG_8282.JPG
IMG_8342.JPG
Pyntet opp fatet mitt med litt pyntegress og noen greiner.

Det du trenger er:
1. Egg (fjern innhold), fjær (panduro), Tapetlim eller annet lim og en pensel
2. Til pynt: Greiner og litt pyntegress

Hva synes du? Kule ideer? Må si jeg er veldig fornøyd med de små søte egga inni norgesglasset. Det var en liten tålmodighetsprøve, men wow når resultatet blir så bra så har det ikke noe å si. Fikk du noe inspirasjon? Jeg håper bildene mine var greie og enkle, jeg tenkte at det var kjekt med en liten og enkel fremgangsmåte :)

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen. Nå skal jeg nyte kvelden med litt vafler, det er jo tross alt vaffeldagen i dag :)

Vinneren av giveawayen jeg har hatt her på bloggen er Elisabeth Marie, gratulerer så mye :D Jeg sender deg en epost fortløpende :D

Del:

Legg igjen en kommentar