Perfekt gave til en baby

Hei alle sammen :)

Håper alle har nytte det fantastiske været vi har hatt de siste dagene, og det er deilig å endelig kunne si at sommeren er her. Juni startet ganske kaldt, men vi får håpe at vi får en fin sommer med kanskje litt gjevne temperaturer :D

Som jeg sa i forrige innlegg så fikk min gode venninne baby på onsdag, og jeg skal være så heldig å få se det lille nurket i helga <3. Det blir kjempe koselig, og da må man selvfølgelig ta med en gave. Min tradisjon er å gi bort en litt personlig gave som ikke bare passer til babyen men også til foreldrene :D

IMG_9574.JPG
Se på den nydelige søte plakaten da <3

IMG_9572.JPG
IMG_9573.JPG
IMG_9578.JPG
Plakaten er laget i Indesign og er skrevet ut i A3. Ramma er kjøpt på Europris og er 30 cm x 40cm.

Og før jul delte jeg også et annet supert tips man kan gi til venninner som har barn – bokstav av knapper på lerret – her kan du se hvordan det lages –>
Fantastisk gøy å gi bort gaver som ikke alle har, og som ser dekorativt ut på veggen.

IMG_3874.JPG

Søte ideer ikke sant? Jeg synes det er så utrolig koselig å gi bort en gave man har laget selv :D Håper noen ble inspirert til å lage kule barnegaver :)

Vet dere hva eller? NÅÅ skal jeg faktisk opp å bygge litt, ja jeg har jo snakket om dette vitrineskapet så sykt lenge. Men nå er jeg så gira på å start, så skal ta et par timers arbeid på loftet før jeg setter kursen mot Kragerø. I kveld venter kos med ei venninne og i morgen får jeg høre om jeg kan komme på en liten baby visitt :) Ønsker alle en fortsatt nydelig helg, så blogges vi <3

Del:

4 comments

  1. Hei :)
    Så utrolig flott…
    Hvilket program bruker du på å lage den plakaten??? :)

    1. Hei Benedicte, tusen takk :) Har laget den i Indesign, som er et design program som brukes for å lage plakater, reklame i aviser osv. :)

  2. Så fin! Har du tips til et annet gratisprogram ein kan bruke? :)

    1. Tusen takk :) Nei det vet jeg faktisk ikke, beklager så mye :/ Men det finnes nok mange programmer som kan gjøre lignende ting :)

Legg igjen en kommentar