Prosjekt fikse hagen

Hei :)

For noen dager siden delte jeg noen bilder av hagen min, for nå har jeg endelig tatt opp den kampen ;) Etter et par timers arbeid hadde jeg fått samlet alt av jord i søppelsekker, og to av bedene var fjernet. Så nå er det bare et bed igjen på den andre siden av muren, så det blir vel noe jeg må starte på noe noen dager. Etter å ha vært støl i armer og rygg i 3 dager så var det godt med en liten pause. Søppelsekkene ligger fortsatt i hagen og i garasjen fordi jeg fylte de alt for fulle, og det endte med at jeg ikke klarte å løfte de. Så nå må jeg vente på at foreldrene mine kommer på besøk for å hjelpe til :D

img_5293.jpg
img_5291.jpg
img_5292.jpg
img_5312.jpg
img_5316.jpg

img_5313.jpg

Ble det ikke bra? Jeg tror det beste er å fikse muren også tenkte jeg å så gress på den lengste delen av muren og blomsterkasse på den andre :) Skal bli deilig å få fikset litt slik at alt ser mer fullført ut. Altså jeg bøyer meg i støvet for de som har alt av hage og hus på stell, for det er utrolig mye jobb og tid som ligger bak ;)
Ha en nydelig dag og helg når den kommer <3 Her skal siste ferie dag nytes, utrolig rart at 3 uker har gått allerede.

Del:

Legg igjen en kommentar