Prosjekt kjøkken er igang igjen

Hei og god kveld :)

Puffen er snart ferdig, så den skal dere få se flere bilder av i morgen, men jeg tenkte jeg bare måtte vise frem bildet fra kjøkkenet mitt nå :D Altså det er ikke ferdig og det er heller ikke så pent. Men jeg har etter 2 mnd endelig fått opp gipsvegger. Og for et slit aleine altså, plater som er 120 cm brede er ikke lett å bære. Men jeg tenkte at jeg måtte gi det et forsøk, for det var bare 3 plater som måtte på plass for at kroken endelig kunne tapetseres og males. Men viktigst av alt, jeg kan få min bror til å komme å fikse strømmen her. For ja dere som leser bloggen min vet at jeg i sommerferien klarte å ryke en ledning der inne og at jeg ikke har hatt strøm på halve kjøkkenet og spissetua siden det. Så da var det på tide å fikse opp, og jeg er så fornøyd med at jeg fikk det til helt selv :D Skal legge helt slett tapet her, men først står sparkling for tur. Noen som har forslag til farge på veggene? Jeg får ikke helt bestemt meg hva jeg vil ha..hum

img_5655.jpg
img_5656.jpg
Ser dere hvor bra det ble rundt vinduet? Haha ikke så vanskelig altså, men jeg synes det er gøy å få det til såpass bra aleine ;) For det er helt klart en jobb som er lettere med et par hender til. Gleder meg til å vise dere hvordan jeg skal få det her og lover å titte innom med bilder av puffen i morgen ;) Skal jobbe litt med toppen på den når før jeg tar kvelden. God natt når den tid kommer <3

Del:

Legg igjen en kommentar