Prosjekt kjøkkenhage

Som jeg har fortalt dere tidligere så er jeg absolutt ikke en person som er født med grønne fingre, og pleier å drepe de fleste blomster jeg har i hus. Jeg har kanskje blitt flinkere etterhvert, men det var ikke før jeg fant ut av at det var smart med rutiner og en fast dag man vanner dem på. Selv dette hjelper ikke alltid, og jeg kan vel si at jeg liker best blomster som tåler en tørkeperide for så å bli overvannet ;) Men tilbake til sommerens prosjekt, jeg kan ikke si at det jeg så mest frem til med hus var hagestellet. Altså jeg er ganske så redd for edderkopper og andre små kryp. Helga etter at jeg flyttet, kom mamma på besøk med to kasser som hun sa jeg kunne dyrke kjøkkenhage i. Først tenkte jeg åå shit, så mye stress og jeg kommer til å drepe alt som er der. Men så tenkte jeg det finnes vel ikke noe bedre enn egne dyrkede grønnsaker i hagen? Tenk å lage eggerøre en morgen og gå ut i hagen for å hente gressløk, agurk, tomat og salat. Høres ikke det koselig ut? Tror kanskje det er noe med hus som har gjort at jeg synes det er koselig å nyte en frokost og stå opp tidlig. Jeg trodde jeg bodde i paradis før, når jeg bodde på Ringshaug, men etter en tur langs kysten her og gleden av å bo i huset her så har jeg endret mening. Hage er plutselig noe jeg gleder meg til å gå løs på :D Så på søndag fikk jeg sådd litt grønnsaker inne, slik at det kan spire litt før jeg planter dem ut. Utrolig spent på om noen i det hele tatt kommer til å vokse opp :)

thumb_DSC_3277_1024
thumb_DSC_3276_1024
thumb_DSC_3274_1024
thumb_DSC_3275_1024
thumb_DSC_3270_1024
thumb_DSC_3271_1024
thumb_DSC_3272_1024
thumb_DSC_3268_1024

Nå skal jeg jobbe videre i gangen. Etterpå skal jeg fortelle dere hvilket rom som skal få en makeover etter gangen ;) Der har jeg så utrolig mange kule planer at jeg knapt kan vent, men et rom først ;)

Del:

1 comment

  1. Gøy å dyrke grønnsaker! Har selv sådd noe som såvidt begynner å sprette opp. Tror det vil spire fortere om du lager et mini-drivhus ut av de plastbakkene du har (de lange), grønn nederst og den gjennomsiktige øverst. Hvis du ikke får plass til alle inni kan du bare dekke de resterende med plastfolie og stikke ut luftehull i plasten.

    Lykke til!

Legg igjen en kommentar