Prosjekt konsollbord/spisestuebord

Hei  :)

Denne uka har jeg startet på mitt nye byggeprosjekt, og det er så  utrooooolig gøy. Jeg merker at jeg blir så glad, inspirert og kreativiteten blomstrer når jeg bygger. Det er så fantastisk gøy å designe og skape de møblene man selv ønsker. Det å lage sin egen stil og sette et preg på et produkt, er en ubeskivelig god følelse. Og dere fine lesere her på bloggen gir meg masse inspirasjon og motivasjon til å forsette å leve ut drømmen min. Så tusen takk for at dere tar dere tid til å komme innom bloggen min og se på produktene mine som jeg er veldig stolt av.

Jeg har lenge hatt planer om å bygge meg et spisestuebord, fordi jeg drømmer om å ha et stort bord jeg kan dekke på, pynte og style når jeg selv vil.  Men mitt problem er at leilighten min ikke er så stor, så et spisestubord som står permanent fremme har jeg ikke plass til. Så hva gjør man da, jo man bygger et konsollbord med en liten vri, slik at det også kan brukes som et bord når man får besøk :)

Så her er noen bilder fra prosessen:

IMG_7264.JPG
IMG_7271.JPG

IMG_7299.JPG
IMG_7301.JPG
IMG_7305.JPG
IMG_7338.JPG
Blir det ikke kult? Jeg gleder meg sååå til å vise det frem, men det gjennstår fortsatt endel beising. Og det er det som tar tid, beisen må nesten få tørke og luftet seg før jeg tar den inn i leiligheten. Virkelig genialt å beise på loftet. Men nå må jeg komme meg opp der å ta et strøk til før jeg skal legge meg. God natt, jeg titter snart innom med oppdateringer og selvfølgelig kommer det oppskrift på dette :)

Del:

Legg igjen en kommentar