Prosjekt lekestue ferdig

Hei og god morgen eller ettermiddag blir det vel :) Bare jeg som sov litt lenge i dag, og det er vel helt ok på en søndag? I går ble det mye jobbing ute i det fantastiske været og det ser ut som det blir like fint i dag, så det er vel bare å komme seg ut å få gjort noe :) Bloggen blir satt litt i tredje rekke om dagen og det beklager jeg, men jeg skal snart røpe hvorfor, så da regner jeg med dere alle forstår ;) Litt mye på to do listene hver dag gjør at det blir slik og huslivet byr på masse arbeid som man egentlig ikke ser for seg er så viktige. Men taket på lekestua ble ferdig i går, så i dag skal jeg male litt på vindskiborda :) Blir så deilig å endelig få dette ferdig, for det har tatt litt tid. Tusen takk til verdens snilleste pappa som har tusen ting å gjøre, men likevel tar seg tid til å hjelpe meg :)

img_5512-1.jpg

img_5515-1.jpg
img_5516-1.jpg
img_5514-1.jpg
Ser bra ut ikke sant? :) Nå skal jeg ut å henge opp hengekøya og kanskje ligger der å lese litt, må jo slappe litt av på søndag også. Ha en strålende dag <3

Del:

Legg igjen en kommentar